søndag den 5. oktober 2008

Opgaver til mandag d. 7. oktober 2008

Her er: MANDAGENS OPGAVER ... ;-)
Her er hvad du skal arbejde med mandag d. 6. og 20. oktober 2008 – du skal i vidt omfang arbejde selvstændigt.


OPGAVE 1: Send et link til din blog, så jeg kan se og evt. rette dit arbejde. Du skal maile hertil: fh@ordrupskole.dk.
OPGAVE 2: Nu skal der arbejdes med PowerPoint.
PowerPoint er et rigtig godt program til at præsentere netop dit projekt! Du kender det måske - fint nok. Alligevel skal du nu gennemgå et lille kursus i PowerPoint, lavet af Microsoft (det er også dem, der har lavet PowerPoint-programmet - så de ved virkelig meget om det).
Du finder PowerPointkurserne til venstre for indlæggene.
Du kan også vælge LærIT videovejledning - så skal du bruge dit UNI-login og dit eget password.

Der er flere forskellige kurser. Prøv dig lidt frem! Når du har gennemgået kurset skal du lave din egen PowerPoint-præsentation.Emnet er bundet (dvs. du skal!) - og meget originalt ... nemlig:
Halloween
Inden for emnet er der frit slag for hvad du vil fortælle og hvordan din præsentation er skruet sammen! Har du selv en bedre idé, så kom og tal med mig om det - men den skal altså være genial ...
OPGAVE 3: Forbered fremlæggelsen af din PowerPoint. Den skal være klar til 20. oktober - dvs. anden mandag efter efterårsferien! Hvis ikke du udnytter tiden herovre, skal du gøre opgaven færdig som lektie!! Det er en obligatorisk opgave - det betyder, at den SKAL besvares. Hvis ikke den bliver det, gives der besked til skolens ledelse og jeres forældre.